Представяме ви Кристина Търпова.  Преди 6 години в Канада пловдивчанката

...
Представяме ви Кристина Търпова.  Преди 6 години в Канада пловдивчанката
Коментари Харесай

Пловдивчанка разказа как е забогатяла в Канада, тотално променяйки живота си!

Представяме ви Кристина Търпова.  Преди 6 години в Канада пловдивчанката слага ново начало на живота си. Успехът й не е нормалната история за българите, които отпътуват в чужбина, а е вид на приказката за чистачката, която построява сполучлив бизнес. Това е роман по какъв начин една жена, наближаваща 40 години, без да знае език, взема решение, че ще промени живота си. Кристина отпътува за Канада, само че знае, че мъчно може да продължи като публицист, каквото е работила тук в България. Но получава късмет, който не отхвърля, а приема незабавно. Приятели я викат да им помогне при преместването им от един дом в различен. После следват и други и по този начин стартират да я търсят. Кристина не отхвърля и в този момент компанията има близо 90 клиенти. 

В момента в почистващата компания на Кристина в Канада работят 11 дами, 3 от тях са българки. Те стартират на 13 $ на час, като доближават до 18 $. Пловдивчанката е безапелационна, че при 30-40 часа на седмица чистачките имат добър стандарт на живот. Търпова напомни, че се чака през декември тази година визите за Канада да отпаднат. Това обаче не значи, че многото българи, които ще тръгнат, ще намерят елементарно работа.

Финансово Кристина е безапелационна, че е постигнала и най-смелите си фантазии, като загатва годишна облага от близо 100 хиляди $ макар големите канадски налози. Обмисля разширение на компанията си, само че в близко бъдеще няма желание на разраства бизнеса си и в България.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР